Verzending & Retour

Verzending

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van je bestelling. Geen probleem, wij kunnen je bestelling op elk huisadres in Nederland waar een postbode kan komen laten bezorgen. Je kunt je bestelling ook op een ander adres laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werkadres!

Verzenden

Wij maken gebruik van de diensten van post NL. bestel je voor 16:00 uur dan wordt je pakket diezelfde dag aangeboden aan post NL. Wij bezorgen jouw bestelling voor maar €3,95.

Vanwege het gewicht van onze pakketten gebruiken wij hoogwaardige dozen om jouw bestelling heel bij je te laten bezorgen.

Levertijd

Hebben wij jouw bestelling niet op voorraad , ontvang je binnen 5 werkdagen per e-mail bericht over de levertijd. Mocht de levertijd niet acceptabel voor je zijn dan kun je er voor kiezen de bestelling te annuleren en ontvang je het volledige aanschafbedrag retour. 

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Ontvang je een artikel dat niet in perfecte staat verkeert dan lossen we dat, afhankelijk van het artikel en het probleem, zo snel mogelijk op door het artikel te vervangen of je het aankoopbedrag terug te betalen.

Als je een probleem constateert met een besteld artikel vragen wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan tot maximaal 14 dagen na ontvangst. Stuur een e mail naar info@biercowboy.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk helpen.

Retourneren

Als je niet tevreden bent kun je de bestelling retourneren. De retourkosten zijn dan wel voor jouw rekening.

Hoe te retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Mocht je jouw bestelling willen retourneren vragen we je vriendelijk eerst contact op te nemen met onze klantenservice via info@biercowboy.nl. Vermeld in de e mail op z’n minst het ordernummer, jouw naam en adresgegevens, en de reden waarom je de bestelling wilt retourneren. Na ons akkoord kun je jouw bestelling retourneren en vergoed krijgen.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retouradres:
Timmerwerf 89
1969 NJ, Heemskerk

Voorwaarden bij retourneren

Het is alleen mogelijk om onaangebroken artikelen, indien mogelijk in de originele doos, te retourneren. Vermeld te allen tijde het bestelnummer en jouw naam en adres, duidelijk zichtbaar, op de doos. Bij twijfel kun je contact opnemen met info@biercowboy.nl.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken (bier).

Terugbetaling

De terugbetalingstermijn gaat in op het moment dat jouw herroeping bij ons is binnengekomen én bevestigd en bedraagt maximaal dertig dagen.

  • Heb je jouw bestelling betaald met iDEAL, dan kun je het bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van jouw annulering op je rekening verwachten.
  • Heb je betaald met creditcard, houdt dan rekening met een langere verwerkingstijd.

Ben jij 18 jaar of ouder?